facebook twitter

Convençudes que el diàleg és un instrument de construcció de Pau, des de la campanya "Mogudes per la Pau" vam sol·licitar una trobada amb representants de l'Agència Tributària. Instem a l'administració a reconsiderar la seua decisió com han fet en altres delegacions d'Hisenda.

16/04/2019

No ens quedem de braços creuats davant el fet que l'Agència Tributària ha incrementat substancialment els expedients de reclamació de les quantitats desviades en concepte d'Objecció Fiscal a la Despesa Militar. Davant la negació dels drets dels qui no volem col·laborar amb l'Estat en la preparació de les guerres, vam presentar una sol·licitud demanant diàleg als representants d'Hisenda, després que les reiterades trucades que hem realitzat no hagin resultat satisfactòries.


Ens consta que en altres delegacions d'Hisenda ja s'han resolt requeriments com els que estem rebent massivament a Lleida i s'han donat per aclarides les incidències sense perjudici de la persona que fa l'objecció fiscal d'acord a la normativa vigent. Des de la voluntat d'establir un diàleg positiu instem a l'administració a reconsiderar la seua decisió.


En un país en què es calcula que el frau fiscal ascendeix a més de 26.000 milions d'euros, l'Agència Tributària s'està dedicant fa setmanes a reclamar petites quantitats de diners a persones que han fet Objecció Fiscal a la Despesa Militar els últims anys emparant-se en el dret a l'objecció de consciència expressat en l’article 16 de la Constitució Espanyola.


Unides davant la persecució, que a Lleida afecta a una cinquantena de persones


Demanem a les persones que hagin rebut reclamacions de l'Agència Tributària per ser objectores fiscals que ens escriguin per poder articular una resposta conjunta davant d'aquesta persecució a: objecciofiscal@coordinadora-ongd-lleida.cat.


Estem preparant per 9è any la campanya «Mogudes per la pau», seguirem desarmant els nostres impostos i properament n’explicarem els detalls a la ciutadania, que s’adaptarà al context actual de persecució de drets i llibertats.


Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida


El teu correu electrònic
agost 2019
Dl.Dm.Dx.Dj.Dv.Ds.Dg.
1234
567

Presentació del vídeo: Les bones pràctiques en la campanya agrària:
(Dijous 8 d'agost a les 11:30h a la sala d’actes Unió de Pagesos de Lleida, C/ Riu Bessos N22.)

8
91011
12131415161718
19202122232425
262728293031