«A Lleida augmenten les persones que necessiten ajuda per aconseguir menjar»

Coincidint amb la celebració dels seus vint-i-cinc anys, la Fundació Arrels-Sant Ignasi lamenta que la tendència del número persones ateses per l'entitat continuï incrementant any rere any.

La Fundació Arrels-Sant Ignasi ha detectat un augment de les atencions cap a persones situació de vulnerabilitat a Lleida. Aquesta és una de les conclusions que es desprenen de la Memòria de l’entitat corresponent a l’any 2019. Arrels va atendre l’any passat 5.378 beneficiaris, unes 300 persones més que l’any 2018.

L’entitat també destaca que continua augmentant les persones que necessiten ajuda per aconseguir menjar. El Servei de Distribució d’aliments de l’entitat va repartir 4.145 lots d’aliments, 164 més que l’any 2018. Gairebé un 30% de les persones ateses directament pel servei d’aliments de l’entitat no hi havien anat mai abans.

La fundació també va atendre l’any passat 923 persones en situació de sense llar, 114 més de les que l’entitat tenia comptabilitzades l’any anterior. I d’aquestes, 90 dormen al carrer.

Però, més enllà de les dades, l’entitat ens recorda que l’important és la persona que hi ha darrere de cada dada; la seva història, la seva vivència, el seu patiment, els seus valors.

Coincidint amb la presentació de la Memòria de, també han estrenat una nova pàgina web per donar a conèixer qui són, que fan i demanar noves implicacions.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard