Càpsula formativa virtual: Hem d’assegurar el nostre consell directiu? (1,5h)

28 febrer, 2023
10 a 11:30
virtual

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d’Arç Cooperativa organitzen la formació ‘Hem d’assegurar el nostre consell directiu?’ el pròxim 28 de febrer.

Adreçat a:

– Persones membres de la junta directiva d’entitats de voluntariat social o que en un futur en formaran part.

– Equip tècnic de les entitats del voluntariat social.

Objectius de la formació

1) Conèixer la legislació (lleis i normes) que pot afectar les responsabilitats de les persones membres de la junta directiva d’una entitat de voluntariat social.

– Legislació dels aspectes fonamentals dels membres de la junta directiva d’una entitat de voluntariat.

– Exemples pràctics.

2) Saber quines són les eines que poden ajudar a fer front a possibles reclamacions.

– Eines per fer front a possibles reclamacions (les assegurances).

– Exemples pràctics.

Persones formadores

– Marina Berga: Advocada i sòcia del Col·lectiu Ronda, SCCL. Desenvolupa tasques d’assessorament jurídic en el camp Civil, especialitzada en la defensa de consumidors i usuaris, comunitats de propietaris, reclamacions de quantitat, i també clàusules sòl. Aquestes tasques les compagina amb l’assessorament a entitats d’economia social i solidària (ESS). És experta en les àrees del dret: Laboral, Jurídic Social i Economia Social.

– Xavier Gómez Abellana: Diplomat en Ciències Empresarial i soci d’Arç Cooperativa. És vocal de voluntariat i economia social i solidària de la FCVS. És responsable del acords amb col·lectius, especialment en el tractament de col·lectius de l’ESS, el tercer sector social i l’associacionisme. Especialista en assegurances vinculades a associacions i federacions. Assessora a persones emprenedores i és ponent en tallers i xerrades a entitats i associacions del món cultural, educatiu, del lleure i del voluntariat.

Horari i inscripcions

La formació tindrà lloc el pròxim 28 de febrer de 10 a 11.30h de forma virtual.

El preu és de 5 euros per a les entitats federades de la FCVS i 10 euros per a les entitats no federades, i inclou el vídeo de la formació.

Ja et pots inscriure a la formació!

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard