Cicle de webinars: El calidoscopi de les migracions una diversitat de mirades

4 març, 2021
18h a 20h
En format virtual

Dies: 4 – 10- 17- 24 de Març de 2021

Des de Desenvolupament i Cooperació us volem convidar al cicle de Webinars “El calidoscopi de les migracions. Una diversitat de mirades” que es farà els dies 4, 10, 17, 24 de març, de 18 a 20h, a través de la plataforma BB Collaborate.  Aquest cicle està reconegut amb 1 ECTS i la inscripció és gratuïta a través del formulari: http://www.udl.cat/ca/serveis/ODEC/formacio/inscripcions/#

L’ estudiantat de la UdL que necessiti el certificat de matèria transversal haurà de marcar-ho en el formulari. Per qualsevol dubte podeu contactar amb Cooperació a l’adreça cooperacio@udl.cat

Cicle de webinars

  • Dia 4 de març. Les migracions actuals: particularitats, evolució i context. Gemma Pinyol Jiménez, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora associada a GRITIM-UPF . Experiència: Arriscar-se a emigrar i a acollir: entrevista a un jove i un adult per les seves experiències de migració i integració. Gemma Pedra, Associació Reintegra.
  • Dia 10 de març. Les dificultats per reconèixer la ciutadania. Barreres que obstaculitzen la regularització de les persones migrades. Sònia Martínez Albiña, advocada experta en estrangeria a la Fundació APIP-ACAM i responsable de l’Assessoria Jurídica a Immigrants Caritas. Experiència: Projecte Llars del Seminari. Una experiència d’habitatge social. Natàlia Bosch, treballadora social i Míriam Prieto, educadora social.
  • Dia 17 de març. Les dificultats per exercir la ciutadania. Reconeixements i identitats. Francesc Vilà, psicòleg i psicoanalista d’Innovació, Salut Mental Comunitària. Experiència: Unim Cultures, el compromís des de l’àmbit universitari. Persones membres de l’ associació.
  • Dia 24 de març. Tothom és estrany a l’ espai públic: la visibilitat en temps de distància social. Jordi Moreras, antropòleg i investigador al CIDOB i professor associat a la URV. Experiència: Comunitats d’Aprentatge a l’Escola de Pardinyes” Carme Girlart, mestra i directora de l’Escola.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard