Cicle de formacions per enfortir les entitats

Per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament.
5 març, 2022
10:00-14:00h
Centre Cívic del Centre Històric (Plaça l'Ereta, s/n)

Des del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i la unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL i la col·laboració de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida s’impulsa el Cicle de formacions per l’enfortiment de les entitats que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament que s’iniciarà el dissabte 19 de febrer i es durà a terme durant 5 dissabtes consecutius culminant amb una mentoria que acompanyarà les propostes d’EpTS i/o Cooperació fruit de les formacions.

Sessions formatives:

  • Sessió 1 : Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (I)
  • Sessió 2 : Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (II)
  • Sessió 3 : Enfortiment organitzatiu de les entitats
  • Sessió 4 : Comunicació i educació crítica i transformadora
  • Sessió 5 : Introducció a la formulació

Veure el programa complet de les formacions.

Aquesta formació té com a objectiu contribuir a l’enfortiment de les organitzacions que treballen en l’àmbit de les migracions i el desenvolupament perquè es converteixin en agents decisius en relació a la cooperació al desenvolupament a origen i, a través de l’educació crítica i transformadora, en actors claus per la cohesió social a les societats d’acollida.

Per més informació i inscripcions:
nfrancoli@fonscatala.org / 93 412 26 02 – ext. 113

Data límit per inscriure’s: divendres 11 de febrer.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard