Cicle de tallers online “El discurs i l’odi” – Discurs i racisme

Discurs i racisme/ Discurs antiracista
15 juny, 2022
15 juny, 2022
de 16:00 a 18:00h
Online

Cicle de tallers online gratuït “El discurs i l’odi” impartit pel “Centre of Discourse Studies” de Barcelona, els pròxims dies 13, 15, 20, 22 i 27 de juny, a partir de les 16.00h. Us podeu inscriure aquí.

L’objectiu d’aquest cicle de tallers és examinar com es reprodueixen els discursos d’odi, en particular els discursos racistes, masclistes i anti-LGBTQIA+ en la política, en els Mitjans de comunicació i a les xarxes socials a l’Estat Espanyol. A la vegada, també es debatrà com, des dels moviments socials, es creen contra-narratives i resistència per combatre aquests discursos d’odi.

Es donaran eines per entendre com funcionen els dispositius discursius que condueixen a ideologies discriminadores i es donaran eines pràctiques per combatre-les, tant a un nivell professional com per la vida quotidiana.

Totes les sessions començaran a les 16:00h (hora Estat Espanyol) i seran a través de ZOOM. La primera sessió és obligatòria. Les altres quatre sessions són opcionals i us podeu inscriure a cada sessió de manera independent o a totes. Per participar al taller pràctic final hauràs d’haver participat a la primera sessió i a una altra, com a mínim. Es lliurarà un diploma de participació per als qui hagin assistit a totes les sessions.


Dimecres 15 de juny – de 16:00 a 18:00h – “Discurs i racisme/ Discurs antiracista”

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard