Cinemón: Colòmbia

8 juliol, 2022
a partir de les 19:00
Plaça Sant Francesc, Lleida

De l’1 al 9 de juliol Cinemón desplega un seguit d’activitats a Lleida que ens faran reflexionar sobre la Pau, els DH i els Drets Humans de les Dones (DHD): hi haurà xerrades; visionat de curts i llargmetratges; parades informatives; exposicions a diferents espais de Lleida (des del 14 de juny fins el 28 de juliol), degustació de plats tradicionals i mostra d’artistes locals i internacionals.

Per divendres 8 de juliol iniciarem la jornada amb un conta-contes musicat a càrrec de la cantautora colombiana, la Marta Gómez i el director de cinema, el Nicolás Buenaventura. Aquest mateix, presentarà la seva obra “Kairós”, llargemtratge que visualitzarem més tard. El protagonista busca una solució a la seva situació desesperada.

Prèviament, a les 21:00h, l’ICIP, Nido Catalunya i la Taula per Colòmbia presentaran les conclusions extretes durant el 2021 i recollides en l’informe de la Comissió de la Veritat, entorn el reconeixement de les víctimes a l’exterior fruit del conflicte armat colombià. L’informe anirà acompanyat del curtmetratge “Para volverte a ver“, una mostra del suport a la Comissió per part de les víctimes del conflicte armat a Colòmbia i de la diàspora colombiana.

Lloc: Plaça Sant Francesc; Hora: A partir de les 19h

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard