Contractació de persones en situació administrativa irregular: Com podem acollir-nos a la subvenció ACOL?

PONENT COOPERA
27 gener, 2022
10:00 a 11:30h
Online (cal inscripció)
La subvenció ACOL és una línia d’ajuts promoguda pel Programa Treball i Formació, pensada per facilitar la inserció sociolaboral de les persones migrades amb una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social. A través de la subscripció d’un contracte de treball de 12 mesos, a jornada completa i amb accions formatives, aquestes persones poden regularitzar la seva situació administrativa.

Les bases de la subvenció es publicaran properament.

Sessió a càrrec de Karim Sabni El Garraf, consultor d’empreses del Tercer Sector, membre de SocialProject 4.0, portaveu de GironaAcull i de la Coordinadora Obrim Fronteres.

Objectius: 

  • Conèixer els detalls de la nova convocatòria i els aspectes claus per poder presentar una bona proposta
  • Que les entitats interessades en presentar-se puguin valorar les implicacions de fer-ho, la factibilitat de presentar una proposta exitosa, i prendre una decisió al respecte.
  • Promoure un espai on les entitats de l’Economia Social i Solidària de Ponent puguin enfortir els seus vincles, i valorar necessitats compartides i opcions de la col·laboració, de cara a la presentació de candidatures.
Públic objectiu:
  • Entitats del tercer sector social que tenen per objectiu la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió
  • Entitats de l’administració pública local i els seus organismes autònoms amb competències en matèria d’ocupació i desenvolupament local
  • Altres entitats sense ànim de lucre, moviments socials o personal tècnic que treballen acompanyant persones en processos de regularització administrativa
Dia i hora: Dijous 27/1/2022, a les 10 h.
Durada estimada: 1 hora 30 minuts.
Lloc: Sessió online, a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran l’enllaç de la formació el dia abans.
Estructura:
  • 10:00 – Inici
  • 10:05 – Presentació de la subvenció ACOL i els aspectes claus de la nova convocatòria
  • 11:00 – Espai interactiu de resolució de dubtes, compartir experiències de les entitats i de recerca de possibles sinèrgies entre les presents.
  • 11:30 – Tancament
INSCRIPCIONS
És necessari inscriure’s per participar a la formació. Places limitades. Podeu fer-ho a serveis.ponentcoopera.cat
Més informació al web de Ponent COOPERA.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard