ESPAI FALCA de GESTIONS CREATIVES: CURTCIRCUITS AL MÓN – TANCA. Maneres creatives d’interrompre el control de la mobilitat dels cossos.

20 octubre, 2022
12:00
sala de juntes de la FEPTS, campus cappont UdL

ESPAI FALCA de GESTIONS CREATIVES:

CURTCIRCUITS AL MÓN – TANCA. Maneres creatives d’interrompre el control de la mobilitat dels cossos.

A càrrec del col·lectiu Enmedio, artivistes que connecten l’art i l’acció política.

20 d’octubre 2022
12:00h
Sala de Juntes de la FEPTS

Per al col·lectiu Enmedio, el món ha esdevingut tanca. Una gran tanca feta de moltes altres tanques. Tanques que exclouen, tanques que condueixen a la clandestinitat, a l’explotació, a l’amenaça contínua, al racisme. De vegades, passa que algun cos no accepta la condició ni el lloc que li són assignats. En aquests casos es produeix el que ells anomenen un curtcircuit, una interrupció en el funcionament del Món-tanca. Les experiències dels grups que presenten són exemples il·lustratius d’aquests curtcircuits, accions creatives capaces de fer front als sistemes de control del Món-tanca.

Al taller estudiarem l’espai públic des d’un punt de vista crític. Analitzarem el Món-Tanca i presentarem la publicació realitzada pel col·lectiu Enmedio de cara entendre allò que la defineix com un dispositiu cultural d’acció i intervenció col·lectiva.

El diari Món-Tanca es una edició de sis diaris. Cadascun compon una peça individual que al desplegar-se construeix un mural de grans dimensions.

L’objectiu final del taller serà fer una intervenció col·lectiva amb tots i totes les participants amb l’exposició Món-Tanca.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard