FEMCOOP! 2023 – Càpsula formativa 2: Per on comencem el nostre projecte cooperatiu?

23 març, 2023
18:00 a 21:00
Lleida Jove - La Palma

Ideació per a emprendre: Inspirem-nos a partir dels reptes del nostre entorn

Data: 23 de març de 2023

Horari: de 18:00 a 21:00

Lloc: Lleida Jove – La Palma

Descripció:

Vols iniciar un projecte emprenedor però no saps per on començar? T’agradaria tenir un impacte positiu en el teu entorn? Vols fer-ho col·lectivament?

Vine i participa en aquesta sessió dirigida a joves amb motivació per emprendre en base als valors i amb voluntat transformadora. Durant la sessió, veurem alguns dels camins possibles en el procés d’emprendre i intentarem generar idees conjuntament, que puguin evolucionar cap a un projecte empresarial viable.

Continguts:

1a part -> Emprendre a partir de l’adaptació d’un projecte existent a les necessitats d’un territori.

Projecte convidat: cooperativa Alba Jussà, entitat que dona resposta a diferents problemàtiques socials del Pallars a través de projectes d’inclusió sociolaboral, repoblament, generació d’oportunitats econòmiques, ets.

2a part -> El relleu empresarial: donar continuïtat a projectes existents, en fase de tancament

Entitat convidada: Marta Aguilar, delegada a Lleida del Centre de Reempresa de Catalunya, explicarà les potencialitats i el procés de reemprendre i mostrarà les oportunitats existents a la ciutat.

3a part -> Dinàmica d’innovació: Generació ràpida d’idees a partir dels reptes i oportunitats de la ciutat de Lleida.

Sessió exclusivament presencial.

INSCRIPCIONS

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard