Formació bàsica en cooperació al desenvolupament

14 febrer, 2023
16 febrer, 2023
de 10 a 13:00 i/o de 15:30 a 18:30
sala de videoconferències campus de Cappont

L’objectiu principal del curs és proporcionar coneixements bàsics sobre la cooperació internacional per al desenvolupament amb la idea de dotar d’eines concretes per viatjar als països en desenvolupament de manera responsable.

La formació està expressament dirigida a les persones, membres de la comunitat universitària, que es presenten a la Convocatòria de Projectes de Cooperacio i de Mobilitat Solidària de la UdL, així com a l’estudiantat en general que vulgui introduir-se al món de la cooperació, la pau i la protecció dels drets humans.

Pel que fa als continguts, es tractaran qüestions com:
– Què es la cooperació al desenvolupament, l’Acció humanitària i l’Educació per a la trasnformació social.
– L’aproximació a la mobilitat solidària des de la perspectiva antropològica.
– El paper d’una persona voluntària en un país del Sud, i el paper de les persones cooperants.
– El reton de l’estada solidària, i les activitats de continutat: la integració al teixit associatiu local.

El curs es desenvoluparà els dies 14, 15 i 16 de març de 2023.

Les persones assistents poden escollir entre dos torns en horari de matí de 10h a 13h, o bé en horari de tarda de 15:30h a 18:30h. Per tal de poder dur a terme les dues franges horàries serà neessari un número mínim de persones inscrites.

Per obtenir el crèdit de matèria transversal es requereix l’assitència els 3 dies.

Si voleu apuntar-vos, podeu clicar al seguent formulari.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard