Formació bàsica en cooperació per al desenvolupament

15 març, 2022
17 març, 2022
Mati de 10-13h o tarda de 15:30-18:30h
Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme, Campus de Cappont

Programa 15 de març

  • Nocions bàsiques cooperació al desenvolupament, Educació al Desenvolupament, enfocament de gènere i basat en Drets Humans, a càrrec de Natalia Navarro Oliván, consultora internacional
    de gènere i desenvolupament.

Programa 16 de març

  • La mobilitat solidària des d’un punt de vista antropològic, a càrrec de Jordi Gascón Gutiérrez, antropòleg, professor de la UB i membre del Foro de Turismo Reponsable.

Programa 17 de març

  • Teixit associatiu de cooperació, Pau i Drets Humans, a càrrec del personal de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida.

Inscripcions: cooperacio@udl.cat o tel. 973 00 35 35. La inscripció és lliure, en el cas que es necessiti el crèdit de matèria transversal s’haurà de pagar matrícula de 27,67 €. (Curs reconegut amb 1 ECTS).

Descarrega Programa PDF.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard