[Formació] Com incorporem la perspectiva feminista a les nostres organitzacions?

29 juny, 2021
18:00
online
El proper dimarts 29 de juny tindrà lloc la formació Com incorporem la perspectiva feminista a les nostres organitzacions? a càrrec de la cooperativa Almena Feminista.
L’objectiu del taller és facilitar un espai d’aprenentatge i intercanvi per tal que les organitzacions identifiquin i comparteixen experiències sobre la incorporació de la perspectiva feminista a nivell intern.
Què significa posar la vida al centre en el dia a dia d’una cooperativa? Com podem facilitar organitzacions que siguin espais sostenibles i que no precaritzen? Com construïm cooperatives que siguin diverses, per exemple quant a cultures i origen de les persones que la conformen? Es plantejaran aquests i altres interrogants per tal de fomentar un debat i unes dinàmiques que promoguin l’aplicació concreta.
Formació a càrrec d’Amanda Alexanian, des de gairebé 15 anys consultora i formadora en transversalització de la perspectiva de gènere en polítiques, programes i projectes, i en el funcionament intern d’institucions i organitzacions. Sòcia treballadora d’Almena Cooperativa Feminista.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard