Formació: Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les xarxes socials de la teva entitat (4 h)

14 juny, 2023
9:30 - 11:30
virtual

Coneix tot el potencial que les xarxes socials de la teva entitat tenen per oferir!

14 de juny

Horari: 9.30 a 13.30 h

Format: Virtual

Inscripcions

Omple el formulari d’inscripció (places limitades!)

Què aprendràs en aquesta formació

Aquesta formació t’inspirarà tant des del punt de vista teòric com pràctic.

Es compartiran conceptes  sobre com enfocar les xarxes socials de la nostra entitat i com definir una estratègia clara i objectius concrets. Amb això en ment, es crearà un pla de continguts adaptat a cada xarxa social, que reflecteixi la nostra identitat i objectius. I, per assegurar-nos de l’èxit de les nostres accions, s’aprendrà a mesurar els resultats mitjançant indicadors clau.

A més, aquesta formació serà altament pràctica. Es treballarà en grups per afrontar casos reals i compartir els nostres aprenentatges com a punt final de la jornada.

Docents

Aurora Masip
Periodista. Professional a la ràdio, a la televisió i també com a professora. Ha estat la directora de comunicació del govern (2007-2010) i del Banc de Sang i Teixits (2011-2022). Actualment assessora empreses i persones en estratègia i pràctica de comunicació.

Manel Gastó
20 anys en el món de la comunicació, ajudant empreses i institucions a explicar per què, com i què fan. Des de l’esbós inicial d’un concepte fins a l’execució, seguiment i anàlisi d’indicadors.
Ha treballat tant en entitats públiques com privades i al tercer sector; i compte amb experiència en consultoria i formació a Espanya i Amèrica Llatina.

Laura Munné
Periodista especialitzada en comunicació creativa, treballant en mitjans i agències de comunicació. Creació de continguts, històries i fa creativitat del dia a dia mitjançant paraules, imatges, vídeos… A les xarxes socials, i on calgui.

Lluís Trillo
Professor a l’UPF i coordinador de Response UPF (plataforma de comunicació estratègica responsable) Emprenedor i professional de la comunicació i la publicitat treballant en projectes que tinguin un retorn social, col·laborant amb el 3r sector i projectes / empreses d’impacte.

A qui s’adreça

Equip tècnic dels departaments de comunicació d’entitats socials

Persones tècniques que, tot i no ser expertes en comunicació, han assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball o tenen interès per la temàtica.

Preu i inscripcions

Preu: 5 euros per a les entitats membres de la FCVS i 10 euros per a altres.

Imatge: Freepik

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard