Formació per a professorat de la guia Entre[terres]

31 març, 2022
de 18 a 20:30
Oficines de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida. Carrer Dr. Combelles 11 Baixos (Lleida)

Servei Civil Internacional i Entre[terres] Ofereixen formacions gratuïtes de 4 hores dirigides a professorat d’instituts i escoles que vulguin conèixer la guia Entreterres, aprofundir una mica més en la temàtica de les migracions i el refugi i compartir eines i estratègies per abordar-ho a l’aula d’una perspectiva de transformació social i d’educació per la pau.

L’objectiu de la guia és dotar d’eines les entitats educatives, les escoles i els instituts per tal d’abordar la temàtica de les persones refugiades amb les persones joves i infants, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. Justament, el nom del recurs pretén rescatar el significat etimològic de la paraula mediterrània (mediterraneus) i una visió del vell Mare Nostrum com a espai d’intercanvi, de comunicació i de trobada.

Es tracta d’una formació de dos dies que tindrà lloc a Lleida, Reus i Girona, de manera online i presencial.

Sessió PRESENCIAL – de 18h a 20.30h
– Introducció i presentació de les participants
– Tallers de la guia i debat
– Adaptació dels tallers a cada context
– Compartim eines i consells per treballar les migracions a l’aula

Per inscriure-t’hi envia un mail a activitats@scicat.org.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard