FORMACIÓ | Els drets de les persones estrangeres

Formació adreçada a entitats i col·lectius
25 novembre, 2023
2 novembre, 2023
10.30h - 13.30h
Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida (c/Doctor Combelles , 11)

En aquestes dues sessions de formació, aprofundirem en els elements més importants relacionats els drets de les persones estrangeres a l’Estat Espanyol, amb un enfocament específic en la ciutat de Lleida. Començant per la Llei d’Estrangeria, explorarem el sistema de permisos i les diverses vies de regularització possibles, proporcionant als participants un coneixement pràctic del marc legal. Abordarem el dret a l’empadronament, ja que és la porta d’entrada a altres drets reconeguts, com ara l’educació o la salut.

També dedicarem temps a examinar de prop les preocupacions relacionades amb el racisme institucional i la vulneració dels drets humans, oferint eines pràctiques i estratègies per a la seva protecció. Finalment, aprofundirem en els drets dels estrangers a la ciutat de Lleida, i les vies d’accés als serveis i les prestacions públiques.

Sessions: 25 de novembre i 2 de desembre

Formadores:

  • Sonia Martínez Albiñana. Advocada del Servei d’Assessoria Juridica a la persona Immigrant de Cáritas Diocesana de Lleida.
  • Esther Sancho Cepero. Advocada. Especialista en migració i dret administratiu. Membre de la Comissió de Drets Humans i Estrangeria de l’ICALL.

*Places limitades, cal inscripció aquí: https://forms.gle/9ac76x54vpVgtueA7 | S’expedirà certificat

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard