Formació virtual: Com finançar-nos d’acord amb els nostres valors

22 febrer, 2023
11:00
virtual
es entitats necessiten finançament contínuament per poder realitzar la seva activitat del dia a dia sense haver de patir tensions en la part de tresoreria de la seva entitat. Tot i això, els diners no són neutrals i, per tant, és important amb quines entitats decidim finançar-nos, i per això en aquesta sessió presentarem dos exemples d’opcions de finançament ètic que són compatibles entre elles com són Coop57 i Seira. A més, escoltarem dues experiències d’entitats de Ponent que han fet servir les seves opcions de finançament per veure com els hi ha anat a ells i treure aprenentatges de la seva experiència.

Sessió dirigida a: Entitats de l’ESS de Ponent en funcionament que volen conèixer les diferents formes de finançament ètic al seu abast

Objectius: Que les entitats de l’ESS del territori:

  • Reforcin la cultura financera de les entitats de l’ESS del territori
  • Coneguin les entitats participants: Coop57 i Seira Impuls Cooperatiu
  • Coneguin les diferents formes de finançament ètic que tenen a l’abast i quines són les apropiades en cada moment segons les seves necessitats.
  • Coneguin com accedir a aquest finançament: condicions, requisits…
  • Aprenguin de l’experiència d’altres projectes que hagin accedit a aquests tipus de finançament.
Continguts:
  • Petita introducció de les finances ètiques
  • Presentació de Coop57 i de cada tipus de finançament que ofereixen segons les necessitats dels projectes
  • Experiència de Ponent: Associació Alba i els títols participatius
  • Presentació de Seira Impuls Cooperatiu i com funcionen els préstecs participatius
  • Experiència de Ponent: Tres Cadires
A càrrec de: Xavi Teis de Coop57 i Miguel Linde de Seira Impuls Cooperatiu.

Inscripcions: https://serveis.ponentcoopera.cat/program/com-financar-nos-dacord-amb-els-nostres-valors#

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard