Formacions: Aprenentatge per servei i justícia global

SED Catalunya i Bosco Global promovem un cicle de formacions en línia entorn de l'Aprenentatge per Servei i la perspectiva de l'Educació per a la Justícia Global.
25 gener, 2021
3 febrer, 2021
18.00 a 19.30h
En línia

Després de diversos anys formant professionals de l’educació en metodologia d’Aprenentatge per servei, així com promoure el projecte Pangea, proposem un cicle de formacions en línia obert a tothom. L’objectiu d’aquesta proposta és contribuir a la reflexió sobre el servei comunitari en la situació de distanciament social que fa gairebé un any afecta l’alumnat i els docents.

El cicle “Aprenentatge per servei i Justícia Global” constarà de cinc sessions formatives i una darrera sessió d’assessoria per a docent. Les formacions estan dirigides a docents de qualsevol nivell o àmbit escolar, i son independents entre sí. Tothom pot participar de totes les sessions o només de les que li interessin, inscrivint-se en aquest enllaç. Les sessions seran de 18.00 a 19.30h a través de la plataforma Zoom.

  • 25 de gener: Què entenem per Justícia Global? A càrrec de la Montserrat López Amat, consultora i formadora independent.
  • 26 de gener: Com podem seguir fent APS en situació de pandèmia? A càrrec de la Brenda Bär, mestra, investigadora i membre del Centre Promotor d’Aprenentatge per Servei.
  • 27 de gener: Com comuniquem els projectes educatius? A càrrec del Rúl Cabús, mestre i instagrammer amb @Petjadesdemestre.
  • 1 de febrer: Podem fer innovació educativa al servei de la Justícia Global? A càrrec del David Pañella i el Xavi Seva, professors de secundària i membres del col·lectiu Pigmeo Education.
  • 2 de febrer: El projecte Pangea, una proposta d’APS per a la Justícia Global. A càrrec de Diego Aguilar, de SED, i de Mireia Páez, de Bosco Global.
  • 3 de febrer: Assessoria docent. A càrrec de Diego Aguilar, de SED, i de Mireia Páez, de Bosco Global.

El professorat interessat en obtenir el certificat d’hores formatives de la Generalitat de Catalunya pot sol·licitar-ho en aquest enllaç al Pla de Formació Permanent.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard