II Jornades Desaparicions Forçades

Impacte de gènere i acompanyament psicosocial
8 juny, 2023
17:30- 19:30
En línia

Reds organitza les II Jornades de Desaparicions Forçades. La temàtica d’aquesta edició tracta sobre els impactes específics de gènere i l’acompanyament psicosocial a dones que pateixen la desaparició forçada d’un ésser estimat a Catalunya i a diferents països d’Amèrica Llatina.

Lloc: en línia

Dates: 8 i 15 de juny

Horari: 17:30 – 19:30 (Hora de Barcelona)

El 8 de juny serà un espai de trobada, diàleg i reivindicació que comptarà amb la participació i testimoniatge de cinc dones que han patit la desaparició forçada dels seus familiars.

El 15 de juny parlarem amb professionals de l’àmbit de la psicologia sobre els impactes diferenciats de gènere de la desaparició forçada i de l’acompanyament psicosocial a dones que pateixen la desaparició forçada dels seus familiars.

Programa i inscripcions aquí: https://reds.ong/ca/desaparicions-forcades

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard