Inauguració Exposició “El feat pel fet” de Llukuter i Associació Cultural Promethea

3 març, 2023
18:00 - 21:00
Baixos del Mercat del Pla, Lleida

l’artista social ponentí Lluc Flotats aka Llukutter sembla que ha anat decididament al seu encontre i ha fet la seva troballa vital: Impulsar la creació artística mitjançant projectes col·lectius i de transformació i millora social.
Una de les idees que porta esculpint des del 2022 i que, finalment veurà la llum el 3 de març és ‘El Feat pel Fet.’ Fa més d’un any al Lluc es va veure atret per la idea de “crear un projecte on poguessin participar una gran part dels artistes visuals, muralistes, o il·lustradors a qui admira, l’envolten, l’inspiren i l’alimenten diàriament.” Durant tots aquests mesos 30 artistes han cocreat braç a braç amb en Llukuter obres vinculades a una trentena “d’entitats socials i associacions que treballen en diversos àmbits i fan una tasca destacable no sempre valorada.” Les obres aborden diverses temàtiques com els drets humans, la cooperació internacional, la memòria històrica o la salut mental, entre d’altres. A més, 30 peces literàries inspirades en les obres visuals arrodoneixen la iniciativa solidària.
Les obres estaran a la venda o entraran a subhasta i s’obrirà una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami en què es podran aconseguir làmines de petit format de les obres gràfiques i escrites. Els beneficis que se’n treguin, es destinaran “íntegrament a cadascun dels ens, sense intermediaris ni marxants pel mig.” Promethea acollirà aquesta exposició fins al 31 de març i hi haurà altres activitats paral·leles com el Vermuthea o una projecció amb l’alumnat d’animació 3D d’Ilerna a mitjans de mes.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard