Jornada “Fomentant un llenguatge internacional de Pau”

Organitza: Associació AMELL
4 desembre, 2022
16h
Presencial i online

L’Associació AMELL (Associació de Monitors i Educadors de Lleida) organitzen una Jornada de Reflexió per a fomentar un llenguatge de pau en col·laboració amb l’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau).

Per a conciliar el dia i l’hora de connexió i poder tindre la disponibilitat del nombre més gran de persones, han programat dues sessions perquè puguis participar en la que millor s’adapti a la teva agenda.

Amb l’horari segons el país en el qual vius (l’horari és el mateix per a les dues dates):

9.00 h (Costa Rica, Hondures, Mèxic)
10.00 h (Colòmbia, els EUA, el Perú)
11.00 h (Bolívia, República Dominicana, Veneçuela)
16.00 h (Espanya)

Serà una jornada híbrida:
Presencial: Carrer Dr. Combelles, 11, 25003 Lleida
Virtual: Zoom (l’enllaç s’enviarà per email una vegada feta la inscripció)

En la Jornada tindrem la connexió amb persones de diferents països i àmbits de treball, principalment vinculats a l’educació, la defensa dels drets humans i la igualtat de gènere.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard