Jornada sobre no violència, jovent i moviment estudiantil

18 febrer, 2022
16:30h
Sala de juntes 2n pis Rectorat Universitat de Lleida.

L’Escola de Formació Guillem Agulló és un espai de formació teòrica i pràctica de les eines per a l’enfortiment democràtic per a la defensa i l’exercici dels drets civils i polítics; per a l’empoderament de la societat civil; per fer front a l’amenaça del discurs d’odi i del creixement de l’extrema dreta i el feixisme, que posen en risc la cohesió social, i per generalitzar les eines de la lluita noviolenta i de l’exercici de la desobediència civil.

El proper 18 de febrer l’Escola organitza aquesta activitat en les universitats públiques dels països catalans.

Vine el 18 de febrer a la teva universitat més propera i participa en els debats sobre el paper del moviment estudiantil i el jovent en la història, present i futur de les lluites del país, el seu rol en la lluita antifeixista i participa en el taller sobre lluita noviolenta.

A Lleida, la jornada tindrà lloc a la Sala de Juntes del Rectorat de la UdL .

Programa:

  • 16:30h Rebuda i presentació | Andreu Vàzquez, president d’Òmnium Lleida-Ponent.
  • 16:45h Les lluites del moviment estudiantil als Països Catalans | Llibert Reixach Roure, activista.
  • 17:35h Activisme antifeixista: Experiències i aprenentatges locals i internacionals | Elisenda Belenguer Mercadé, coneixedora de dones antifeixistes històriques i membre del Col·lectiu a les trinxeres.
  • 18:10h Pausa
  • 18:30h Taller sobre tècniques d’acció directa noviolenta

Per més informació i inscripció.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard