[Jornades] “Ser home no és un factor de risc, intentar ser-ho sí”

Des de l'Equip ICE de Coeducació de la Universitat de Lleida, organitzem la següent Jornada: "Ser home no és un factor de risc, intentar ser-ho sí".
24 novembre, 2021
De 18:00 - 19:30h
Presencial/Online

Volem posar l’accent en la necessària revolució personal i comunitària dels homes en el camí cap a una societat igualitària on les cures i les persones siguin el centre. Visibilitzarem les exigències i els costos de la masculinitat tradicional (tant a nivell personal com col·lectiu). Reforçarem que el canvi és possible, tot coneixent experiències reals. I mostrarem algunes pautes per a treballar amb nois joves. A més, hi haurà presentacions sorpresa en cada sessió. Us ho perdreu?

PROGRAMA

Dimecres, 10 de novembre

Xerrada: “Masculinidades y salud: costos y privilegios de vivir en la ‘Caja’”

Ponent: Dr. Benno George Alvaro de Keijzer Fokker. Doctor en salut mental comunitària. Professor a la Universidad Veracruzana de Mèxic. Expert en gènere, masculinitats, violència, salut i educació.

Sessió virtual: S’enviarà l’enllaç a les persones inscrites.

 

Dimecres, 17 de novembre 

Conversatori: “Tastets de vida d’homes valents”

Ponents: Mario Campaña, llevador, i Jordi Villegas, mestre d’educació Infantil.

Espai: Vestíbul – Hall principal de l’edifici CCCT (davant de la sala d’actes).

 

Dimecres, 24 de novembre

Xerrada: “Homes, masculinitats, cures i coeducació”

Ponent: Dr. Paco Abril Morales. Doctor en Sociologia. Professor a la Universitat de Girona. Expert en gènere i masculinitats, consultor i formador.

Espai: Sessió híbrida. En el cas de venir presencial, a l’aula 0.04 de l’edifici Transfronterer (CCCT) del Campus de Cappont. En el cas d’assistir virtualment, l’enllaç a la sala del campus virtual serà la mateixa que la de la primera sessió.

Més informació sobre les sessions aquí

Persones sense usuari/a Xtec, no cal inscripció. Per accedir a les sessions virtuals, cliqueu aquí 5 minuts abans de començar la sessió

Persones amb usuari/a Xtec, inscripcions aquí

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard