Sessió informativa de la convocatòria de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida

8 setembre, 2021
19h
Oficines de la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida (c/Dr. Combelles, 11)

Projectes de Cooperació Internacional, Ajuda Humanitaria i Codesenvolupament

En aquest espai presentarem les bases de la convocatòria i els formularis i aprofitarem per resoldre aquells dubtes generals que pugueu tenir.

En aquesta línia subvencionadora podeu presentar 3 modalitat diferents de projectes, orientats a:

  1. Contribuir al desenvolupament a través de la promoció dels drets humans i la igualtat efectiva, dirigint l’atenció als col·lectius en situació de major vulnerabilitat, donant protagonisme a les persones i potenciant les capacitats de tots els actors implicats -titularitats- per a que contribueixin des de les seves responsabilitats respectives a la realització dels drets.
  2. Treballar en el marc de les emergències i l’acció humanitària, intervenint en les fases de prevenció, reconstrucció, rehabilitació i reactivació productiva.
  3. Treballar en la formació i execució de programes i projectes de codesenvolupament alienats amb l’impuls de l’exercici ple de drets a través de la vinculació de lo local amb lo global.

L’entrada de projectes l’heu de realitzar mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida, en el link següent: https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=51&IdTramit=1590.

En aquest enllaç també trobareu els formularis i les bases de les convocatòria. En l’apartat d’impresos del tràmit trobareu una petita guia que us pot servir a l’hora d’omplir els formularis.

Recordeu que per qüestions de seguretat COVID heu de reservar la vostra assistència.

Inscripció per la sessió presencial a cooperacio@paeria.cat

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard