[Presentació] Informe diagnosi sobre l’Ajuda Oficial al Desenvolupament a Lleida (2021-2022)

Sessió presentació de l'avalaució del grau de coneixement que les diferents adminsitracionsde la demarcació de Lleida tenen vers l'Ajuda Oficial al Desenvolupament (AOD)
17 febrer, 2023
10:00h
Sala d'Actes de la Diputació de Lleida

Presentació de l'”Informe diagnosi sobre l’Ajuda oficial al Desenvolupament” a Lleida 2021-2022.

La presentació va a càrrec del director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD), el Sr. David Minoves; de la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, la Sra. Sandra Castrola diputada de Feminismes de la Diputació de Lleida, la Sra. Helena Martínez; i la sociòloga, la Sra. Norma Jordana. 

L’acte tindrà lloc el divendres 17 de febrer a les 10h, a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida. 

Una sessió presentació de l’avaluació del grau de coneixement que les diferents administracions de la demarcació de Lleida tenen vers l’Ajuda Oficial al Desenvolupament (AOD) així com també dels resultats i conclusions extretes. Un material necessari com a punt de partida cap a la millora de les polítiques públiques de cooperació i un enxarxament entre les administracions de la demarcació de Lleida.

En cas de no poder-hi assistir presencialment, us adjuntem l’enllaç per seguir la presentació en format telemàtic (només cal posar el nom i l’entitat a la qual representeu): http://diputaciolleida.adobeconnect.com/sala_actes/

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard