Programa formatiu en línia per a entitats 2022

Com millorar la participació interna de la meva entitat
22 juny, 2022
17:00-19:00
virtual

Les persones vinculades a les entitats sense ànim de lucre s’enfronten en el seu dia a dia a reptes ben diversos, alguns dels més freqüents tenen a veure amb la participació: millorar l’assistència a les assemblees, potenciar el compromís i implicació de la base social, reforçar la bona acollida de les noves persones a l’entitat,…

Aquest programa de formació pretén oferir eines per abordar aquests reptes, proporcionant habilitats per diagnosticar la participació de l’entitat i recursos per dissenyar un pla de millora.

El programa inclou una fase formativa a través d’una aula virtual, i una fase pràctica, amb un acompanyament expert personalitzat a cada entitat.

Persones destinatàries:

Aquesta proposta formativa està adreçada a un màxim de 30 persones, que han de pertànyer en total a 10 entitats sense afany de lucre de Catalunya, de manera que es formaran 3 persones de cada organització. Es recomana doncs que, si us interessa aquesta formació per millorar la participació de la vostra entitat, feu la sol·licitud 3 persones vinculades a l’entitat.

Calendari

Fase formativa: 8, 22  i 29 de juny (17-19h) Virtual

Fase pràctica: juliol – octubre de 2022 (4 hores d’acompanyament, en l’horari i format, presencial o virtual, que més s’adapti a cada entitat)

Tancament: 26 d’octubre, (16h-17h) Presencial

Inscriu-te

Recordeu que el termini d’inscripcions finalitza el dia 20 de maig

INSCRIPCIONS

Programa

Sessió 1. (8 de juny) Virtual

Las bases de la participació interna i eines de diagnosi

Sessió 2. (22 de juny)  Virtual

Elements clau per la definició del model de participació interna

Sessió 3. (29 de juny) Virtual

Cas pràctic: el cas de la Fundació Marianao

Acompanyament individual i personalitzat (juliol-octubre)

4 hores d’acompanyament a cada entitat per completar el pla de millora

Sessió 4. (26 d’octubre) Presencial

Sessió de mirall, tancament i networking

 

Podeu consultar el programa detallat aquí

Programa

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard