Reeixim L’OESST. Programa de suport per a la creació de noves cooperatives a Ponent

19 abril, 2023
28 juny, 2023
18:00 a 21:00
online

Reeixim L’OESST. Programa formatiu i acompanyament

Data: 19 de abril de 2023

Horari: de 18:00 a 21:00

Lloc: Telemàtic

Descripció:

Sessions grupals que tenen per objectiu que les persones participants coneguin els principis i valors del cooperativisme, i el funcionament general de l’empresa cooperativa. De la mateixa manera, els equips treballaran en el disseny d’un model sostenible per als seus respectius projectes i desenvoluparan un pla d’empresa realista.

La formació grupal s’estructura en 9 sessions de 3 hores de durada, que combinaran les explicacions teòriques amb un important component pràctic, amb la voluntat de que els equips puguin anar implementant els conceptes sobre el propi projecte.

Les sessions es realitzaran setmanalment durant els mesos d’abril, maig i juny de 2023. Els continguts previstos són:

Sessió 0: Treballem la idea del nostre projecte.

Sessió 1: Model cooperatiu.

Sessió 2: Missió, visió, i valors.

Sessió 3: Definició de la idea de negoci amb el Canvas Social.

Sessió 4: Anàlisis de l’entorn.

Sessió 5: Màrqueting i comunicació.

Sessió 6: Pla de viabilitat econòmica.

Sessió 7: Pla de viabilitat econòmica.

Sessió 8: Eines de finançament.

Sessió 9: Organització i model de governança.

INSCRIPCIONS AQUÍ: https://ponentcoopera.cat/ca/c/reeixim-loesst-inscripcions-85

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard