Segregació Escolar | “La tria d’una Escola”

5 Mirades sobre la Segregació Escolar a Lleida per garantir l'equitat
2 març, 2022
De 18:00 - 19:30h
Presencial/Virtual (veure programa)

5 MIRADES SOBRE LA SEGREGACIÓ ESCOLAR A LLEIDA PER GARANTIR L’EQUITAT

  • Octubre · “El Dret a l’Educació l’any 2021”
  • Novembre · “Què és la Segregació Escolar i com es pot evitar”
  • Gener ·“L’acollida al Centre i la Gestió de l’aporofòbia dins de la Comunitat Educativa”
  • Febrer · “La tria d’una Escola. Experiències d”èxit”
  • Maig · “El Pacte Local per la prevenció de la Segregació Escolar a Lleida”

El cicle consta de 5 ponències que combinen càpsules teòriques i bones pràctiques. Ha de contribuir a facilitar el desplegament d’un pacte de ciutat de prevenció de la segregació escolar que ha de promoure l’equitat escolar entesa com el dret a un sistema educatiu just i inclusiu que garanteixi l’accés a una educació d’alta qualitat. I que ofereix oportunitats d’aprenentatge personalitzat i un desenvolupament personal i social.

El proper dimecres 2 de març a les 18h hi ha la xerrada en format de taula rodona sobre la Tria d’una escola, amb Miquel Àngel Alegre i famílies de la ciutat de Lleida, que s’emmarca en el cicle 5 mirades al voltant de la segregació escolar per garantir l’equitat. Un programa formatiu d’acompanyament al Pacte local per la prevenció de la segregació que s’està desenvolupant a Lleida.

Les persones inscrites al cicle, rebreu l’enllaç per la webinar el dia abans,  però recordeu que teniu l’opció de reservar la plaça per assistir-hi presencialment  registrant-vos al següent formulari.

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard