Segregació Escolar | “L’acollida al Centre i la gestió de l’aporofòbia dins de la Comunitat Educativa”

5 Mirades sobre la Segregació Escolar a Lleida per garantir l'equitat
18 gener, 2022
De 18:00 - 19:30h
Presencial/Virtual (veure programa)

5 MIRADES SOBRE LA SEGREGACIÓ ESCOLAR A LLEIDA PER GARANTIR L’EQUITAT

El cicle consta de 5 ponències que combinen càpsules teòriques i bones pràctiques. Ha de contribuir a facilitar el desplegament d’un pacte de ciutat de prevenció de la segregació escolar que ha de promoure l’equitat escolar entesa com el dret a un sistema educatiu just i inclusiu que garanteixi l’accés a una educació d’alta qualitat. I que ofereix oportunitats d’aprenentatge personalitzat i un desenvolupament personal i social.

5 conferències per conèixer, entendre i implicar-se en el desplegament del pacte de ciutat al llarg del Curs 21/22.

Totes les sessions es poden serguir per streaming.

Podràs obtenir un certificat de formació assistint al 80% de les conferències.

Abans de cada conferència rebràs un correu amb l’opció d’assistir presencialment*

Per més informació aquí.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard