Sessió de consolidació i creixement cooperatiu: Organitzar-nos millor, per cuidar-nos més.

22 novembre, 2022
10:00 a 13:00
Organisme autònom local Cal Trepat, Tàrrega

Propostes pràctiques per millorar l’organització interna del treball en una entitat democràtica.

Descripció general: Sessió dirigida a entitats de l’Economia Social i Solidària en funcionament que vulguin aprofundir en les cures, i concretament, millorar la distribució de les càrregues de treball.

Sessió dirigida a: Cooperatives de treball associat i associacions amb persones treballadores.

Nivell: Intermedi. Pensada per cooperatives i associacions en funcionament.

 

Format: Exclusivament presencial i enfocament molt pràctic.

Objectius generals: 

-Reforçar el funcionament democràtic de les entitats

-Millorar les cures en l’organització, especialment pel que fa a les conseqüències negatives (estrès, conflicte, sobrecàrrega de treball, etc.) d’una mala organització interna del treball.

Objectius específics i continguts:

-Entendre de manera general les diferents dimensions de les cures en una organització. A què ens referim quan parlem de cures?

-Ajudar a les entitats a fer una primera reflexió sobre les seves necessitats o punts de millora respecte a la situació de les cures en l’organització

-Ajudar a les entitats a diferenciar bé els espais societaris (els òrgans de governança) dels espais laborals (com organitzem i distribuïm el treball en la nostra entitat)

-Transmetre pràctiques concretes o eines per a una millor organització del treball en organitzacions democràtiques: Com podem distribuir millor de les tasques i les càrregues de treball en la nostra entitat?

INSCRIPCIONS

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard