Sessió de Treball sobre Codesenvolupament

1 juliol, 2021
10:00h
Online (ZOOM)

La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament presentaran les conclusions d’un estudi sobre codesenvolupament el proper dijous 1 de juliol a les 10:00.

L’accés és lliure ( no cal inscripció ni registre previ) i a banda d’explicar els resultats d’una enquesta a entitats del sector de la cooperació i entitats de persones migrades, també es debatrà sobre les principals conclusions, esperem que sigui del vostre interès!

Accés lliure via ZOOM: www.bit.ly/STCodes

PROGRAMA:

10.00h Obertura de la jornada.
10.15h Presentació dels resultats de la recerca prèvia sobre Codesenvolupament a Catalunya. A càrrec de Marc Cascant, economista i investigador de Marco Lógico Consultors.
10.30h Temes rellevants i concloents de la recerca: L’oportunitat de re-definir el codesenvolupament. A càrrec de Rafa Crespo del CEAI. La participació de les persones migrades, diferències generacionals. A càrrec de Nogay Ndiaye, (Fruita amb Justicia Social) i M’hamed Abdelouahed Allaoui (Amazan). El lideratge femení en el context de les entitats de persones migrades. A càrrec de Sara Cuentas (Diverses 8M).
11.45h Conclusions

Jornades MiD_01072021_click (3)

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard