Sessió informativa: Vols ser mentor/a de persones refugiades?

23 març, 2021
18:30
online

El Programa Català de Refugi ofereix un programa de Mentoria a les persones refugiades per acompanyar-les en la pràctica i consolidació de l’idioma, la vinculació i descoberta del territori i els seus recursos, l’ampliació de la xarxa social i la inclusió sociolaboral gràcies a la participació de la ciutadania.
Les persones refugiades ateses pel programa són acompanyades durant un període de 8 mesos, prorrogables a un any per part d’un grup d’acollida, format per un conjunt de 2 a 5 persones voluntàries que actuen com a mentors i mentores.
Anima’t a fer de mentor/a!

Sessió Informativa
Data: Dimarts 23 de març de 2021
Hora: 18:30h
Lloc: Virtual via Zoom

Et farem arribar l’enllaç per accedir-hi via correu electrònic abans de la sessió.

Inscripcions AQUÍ

Més informació: grupsacollida.tsf@gencat.cat

Si voleu rebre informació sobre el Programa o bé voleu adreçar-vos directament a la tècnica de Mentoria referent al territori de Lleida ho podeu fer al següent correu electrònic:  sbenali@esport3.org

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard