Taller: Interseccionalitat en l’atenció a la salut sexual i reproductiva

Tallers de matèria transversal presencial als Campus de Lleida i Igualada
8 octubre, 2023
9 octubre, 2023
16h - 20h
Aula 2.01 Facultat d'infermeria i Fisioteràpia, Campus Lleida

Formació organitzada per l’entitat del tercer sector Farmamundi i impartida de la mà del “Colectivo de Mujeres de Matagalpa”. Dirigida sobretot a estudiants dels Graus relacionats amb  la Salut i l’educació i el treball social. Té la Finalitat d” incloure la mirada intercultural i de gènere en l’atenció a la salut sexual i reproductiva de les dones migrades a Catalunya. La formació està basada en una recerca prèvia sobre les vivències i l’experiència de dones migrades, i es pretén treballar els continguts següents:

•     Descobrir l’impacte en el cossos del processos migratoris.
•     Evidenciar en les històries de vida, les petjades colonials i patriarcals des de una mirada
creativa i transformadora.
•     Utilitzar una comunicació empàtica que tingui en consideració els aspectes culturals i la
situació de les dones.

Amb la utilització de metodologies participatives basades en la pedagogia de l’oprimit de Pablo Freire i una visió feminista.

HORARIS i LLOC:

Els tallers al Campus de Lleida es faran els dies 9 i 10 d’octubre de 2023 en horari de 16 a 20h a l’aula 2.01 de la Facultat d’Infermeria , al campus de Lleida de la UdL

Al Campus d’Igualada els tallers prenen la forma de jornada i es farà el mati i la tarda del dia 24 d’octubre en horari de 9:30 a 13:30h i de 15:00 a 19:00h.

MATRÍCULA:

Les places són limitades. La inscripció és gratuïta i es pot fer clicant al següent enllaç.

AVALUACIÓ DE LA MATÈRIA TRANSVERSAL

Els requisits per al reconeixement de la matèria transversal són:

1.   Assistència presencial al 100% de les sessions.
2.   Realitzar un comentari crític dels tallers, amb lletra Times new roman 12, espaiat doble. S’haurà d’enviar a l’adreça electrònica cooperacio@udl.cat

Matrícula gratuïta.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard