Taller “La Comunicació NoViolenta” · (noves dates)

Un nou idioma que facilita la comuniciació en les relaions humanes
13 novembre, 2021
10:00 a 13:30h
Centre Cívic de Sant Pere (c/ Sant Pere, núm 3 de Lleida))

Taller d’Informació i aprenentatge

La Comunicació NoViolenta. Un nou idioma que facilita la comunicació en les relacions humanes

Presentat per Biljana Markovic i Miagros Marco, mediadores i facilitadores de la Comunicació NoViolenta basada en el mètode de Marshall Rosenberg.

Dies: dissabtes 13 i 20 de novembre de 2021

Destinataris: obert a totes les persones vinculades a entitats membre de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida i socis de UNESCO LLeida. Reserva la teva plaça al 690 648 402 · media2lleida@gmail.com

Els participants d’aquest taller descobreixen i practiquen un innovador i valuós mètode per enriquir la seva comunicació i les seves relacions.
El nostre objectiu és facilitar el que es conegui la Comunicació NoViolenta (CNV) i reconèixer-la com factor que possibilita una millor relació amb si mateix i amb el seu entorn, tant laboral com personal, per aplicar de manera creativa les eines que ofereixen i així aconseguir millorar el clima laboral, maneig de conflictes interpersonals, la comunicació que genera diàleg i comprensió.

Veure el cartell en pdf

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard