[Taula rodona] Veus, marges i cultura

Projecte Viladona
23 abril, 2022
19:00

En aquesta taula de debat es comptarà amb la participació de persones provinents de diferents àmbits de la cultura, el feminisme i la lluita contra la violència de gènere, racial i capacitista. La taula pretén ser un espai de compartir experiències i punts de vista. El debat de la taula anirà enfocat a definir eines efectives i adients per canviar les xifres d’infrarepresentació femenina i altres col·lectius a les programacions culturals i a la vegada per crear programacions culturals de qualitat. En resum, ens preguntarem quin és el model de cultura que consumim, i quin és el que volem consumir.

Així mateix, també gaudirem d’una fila 0 on hi haurà col·lectius i representants culturals/polítics, també del territori, per donar el seu testimoni.

L’objectiu de la Taula és generar una reflexió crítica i constructiva sobre el model de cultura que s’està consumint actualment de forma generalitzada al territori, i en concret, des de la nostra perspectiva d’àmbit rural.

Quan i on?

Dia 23 d’abril del 2022 a les 18:30h a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) i a “Cal Xai”, edifici situat davant del Poliesportiu municipal.

A qui s’adreça aquesta Taula Rodona?

  • A Institucions públiques, ajuntaments i programadores.

  • A artistes i professionals del món de la cultura.

  • A persones i entitats del món de l’activisme.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard