Trobada Cooperació i esport

Esport, una eina per la cooperació i la igualtat
30 març, 2022
13.30 a 15:00
Sala de Màsters de l’INEFC, campus Caparrella

L’ONG Alkaria, amb el suport de la Paeria i la col·laboració d’INEFC Lleida, la Federació Catalana de Bàsquet i la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida organitzen la Jornada Esport i cooperació.

Programa:

13.30h Presentació de la Jornada. Sra. Sandra Castro, Regidora d’educació, cooperació, drets i feminismes a la Paeria de Lleida, Dr. Sebastià Mas, Sotsdirector de Suport i Innovació de l’INEFC, i Sra. Mireia Torrents, AlKaria

13.35h  Experiència des de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Sr. Adrià Cunyat, Associació Educa Aprèn Esport (Lesbos 2019).

13.55h  Esport, teixit associatiu i transformació social. Sra. Anna Sans, Coordinadora ONGd i AMS de Lleida.

14.15h  BQ Solidari. Sr. Vidal Sabater, representant de la federació catalana de bàsquet i responsable del projecte BQ Solidari.

14.35h  Debat i conclusions.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard