V CONGRÉS Educació per a la Transformació Social

Educar en la incertesa alliberadora
18 novembre, 2021
20 novembre, 2021
Palau de Congressos de Vitòria-Gasteiz

El cinquè Congrés està en marxa… Després d’una trajectòria de gairebé trenta anys d’acció educativa del moviment de solidaritat i cooperació internacional conceptualitzada com Educació per al Desenvolupament (ED) i marcada per quatre congressos (l’últim el 2014), estem convocant i desenvolupant el V Congrés amb el nou enfocament d’Educació per a la Transformació Social (EPTS).

Aquest V Congrés va començar fa un any a través d’un procés de construcció col·lectiva en el qual es van celebrar quatre reunions prèvies en diversos territoris de l’Estat (Bilbao, Galícia, Madrid i Melilla). Amb el suport d’un Comitè Organitzador ampli, plural i descentralitzat, ens hem esforçat per atreure al V Congrés tots els col·lectius que lideren lluites, resistències i proves de transformació social contra el model capitalista, heteropatriarcat i colonial.

Web del Congrés aquí.

El V Congrés pretén ser un espai per a l’articulació dels pensaments i la lluita contra l’hegemonia en tots els camps de la socialització natural per a tots nosaltres, inclosos els culturals i educatius. Amb aquesta ambició fem una crida a persones, moviments i agències transformadores a participar activament en la reflexió, en l’intercanvi de coneixements i experiències que ens ocuparan durant el temps del congrés. Volem reunir-nos per compartir sentiments, reforçar-nos els uns als altres, perquè aquesta Educació per a la Transformació Social sigui una estratègia viva, sentir que estem junts caminant cap a la transició que volem i que ho fem en clau col·lectiva, empoderadora i emancipadora.

Per dur a terme les inscripcions

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard