[Violència psicològica masclista] 19è Cicle de Cinema i DDHH

Projeccions i Conferències
22 novembre, 2022
22 novembre, 2022
18:00 a 20:00h
Sala de videoconferències de l’Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera (Campus de Cappont).

“La violència invisible”, de la Asociación Páginas Violeta, dirigit per María Gisèle Royo Barrera, 2021, 39 minuts.

Dones que han superat situacions de violència psicològica de gènere, participen en una sessió de caràcter experimental per tal de posar de manifest una realitat poc coneguda. Paraŀlelament, especialistes analitzen com la violència psicològica és una part oculta de l’immens iceberg de la violència de gènere, tot proposant alternatives per a la seva eradicació. La vídeo instal·lació d’una cúpula simbòlica mostra els pilars que la societat i les diferents institucions, públiques i privades, poden oferir com a sortida a aquesta situació.

Aina Troncoso Reverter | Psicòloga especialitzada en violències masclistes.

 

Veure Tríptic del Cicle de Cinema i DDHH 2022

Veure Cartell del Cicle de Cinema i DDHH 2022

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard