Visions d’un Món Desigual

Mirades ecofeministes sobre la sobirania energètica
4 maig, 2023
16:00
online

Les Jornades online ‘Visions d’un Món Desigual’ tenen per objectiu tractar temes transversals que abarquen els territoris i les persones que habiten el planeta, des de la perspectiva dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En cada edició es treballa un o més dels 17 objectius adoptats per les Nacions Unides per al 2030, de la mà de diferents persones expertes. Els ODS tracten temes globals com la pobresa, l’educació, la salut, les energies, el medi ambient, les guerres i la pau; temes en els quals Visions d’un Món Desigual vol aprofundir.

Aquestes jornades s’organitzen conjuntament entre les universitats de Girona (UdG), de Lleida (UdL), de Tarragona (URV) i Pompeu Fabra (UPF).

En la sisena edició es treballarà l’ODS 7 – energia assequible i no contaminant amb la idea  d’analitzar no només la realitat de la societat que ens envolta sinó també veure les propostes de transformació social per construir una societat justa, solidària, igualitària, inclusiva i sostenible.

4a sessió virtual, dijous 4 de maig a partir de les 16.00 hores 
Tema: “Mirades ecofeministes sobre la sobirania energètica

Sala: https://www.youtube.com/watch?v=LNemTYWHmR0

A càrrec de Blanca Bayas, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, Llicenciada en Treball Social i Màster en Política Social i Mediació Comunitària. Investigadora de l’Observatori del Deute en Globalització i activista ecofeminista. El seu treball se centra en la defensa dels serveis públics, els comuns i les alternatives dels ecofeminismes i les economies feministes.

 

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard