[Webinar] Actualització sobre l’Avortament a Catalunya

25 abril, 2023
17:30 a 19:30
virtual

Vull Avortar, programa de L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, organitza aquest webinar en el que s’exposaran les principals novetats legals, de pràctica assistencial i de distribució territorial en relació a la interrupció voluntària de l’embaràs.

Adreçada a: Professionals que treballin en relació amb l’avortament a Catalunya

Programa:

  • 17.30 h Benvinguda
  • 17.40 h El nou marc legal. Aspectes claus de la Ley Orgánica 01/2023 i diferències amb la llei anterior (Sílvia Aldavert Coordinadora de L’Associació)
  • 18.10 h Preguntes
  • 18.20 h El nou protocol per a l’atenció a la Interrupció Voluntària de l’Embaràs a Catalunya (Octubre 2022). Quins canvis introdueix? (Eva Vela. Coordinadora ASSIR i membre de la junta de L’Associació)
  • 18.50 h Preguntes
  • 19.00 h El mapa territorial de l’avortament a Catalunya (Ramon Escuriet. Responsable tècnic Salut Sexual i Reproductiva. Servei Català de la Salut)
  • 19.15 h Preguntes
  • 19.25 h Tancament

Més informació i inscripcions: http://vullavortar.org/actualitzacioavortament/

 

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard