[webinar] Protecció de dades

La teva entitat compleix les normatives de protecció de dades?
3 maig, 2023
10:30h
Online. Accés lliure. Cal confirmar assistència a: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat

Des de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida organitzem el webinar per donar resposta i veure els punts més importants a tenir en compte de la mà d’un especialista.

Les 10 claus per complir la protecció de dades

Si tractes dades de caràcter personal a través de la teva entitat, no t’oblidis d’estar al dia en el compliment de les normatives relacionades amb la protecció de dades. Les normatives vigents són:

  • RGPD: Reglament General de Protecció de Dades
  • LOPDGDD: Llei orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals
  • LSSIce: Llei de la Societat de la informació i Comerç Electrònic

 

El webinar es durà a terme el dimecres 3 de maig a les 10:30h per Plataforma ZOOM. L’accés és lliure i està adreçat a membres d’entitats del tercer sector. Cal confirmar assistència a: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat

  • nota: en el moment de la confirmació es facilitarà enllaç per la sessió.

Descarrega cartell webinar · Protecció de dades

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard