X Memorial Hortènsia Alonso

Violències masclistes en context de crisi global
24 novembre, 2021
de 9:00 a 12:00
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera

El Memorial Hortènsia Alonso arriba a la desena edició. Es tracta d’una jornada coorganitzada pel Centre Dolors Piera, l’Ajuntament de Lleida, la Creu Roja, el Grup de Dones Lleida i Marea Lila i que enguany porta per títol Violències masclistes en un context de crisi global. Tindrà lloc el dimecres 24 de novembre de 2021 a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera, al campus de Cappont de al UdL.

A través d’una taula de diàleg, s’abordaran les violències masclistes en un context de crisi global. La taula, moderada per la periodista Rosa Maria Calaf, porta per títol “Reptes actuals davant les violències masclistes”. Es parlarà de les dificultats que s’han afegit a la gestió del suport a les dones en situació de violència masclista, l’adaptació dels recursos existents a les noves situacions sorgides, els aprenentatges i les bones pràctiques.

Hi participaran Covadonga Álvarez, responsable de l’àrea d’apoderament personal de SURT i responsable dels projectes de Violències masclistes, Gemma Roces Bellmunt, responsable dels programes de Dones, Cures i Violències de Creu Roja Catalunya i Nati Veraguas, directora de Dones amb empenta i del SIE de la Catalunya Central.

La jornada es retransmetrà en directe a través del canal de la UdL.

La inscripció per al públic, en general s’ha de formalitzar a través del formulari en línia (Creu Roja) i per a l’alumnat de la UdL que tingui interès en reconèxer el crèdit de matèria transversal, a través del formulari en línia.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard