[xerrada online] La proposta de valor social com a eina de màrketing amb valors

19 gener, 2021
26 gener, 2021
10:00 a 12:00
online

Xerrada organitzada per Ponent Coopera amb 2 sessions, el dimarts 19 de gener i el dimarts 26 de gener

Objectiu general: Definir la teva Proposta de Valor Social (PSV), identificar els teus clients potencials i adaptar els teus canals per arribar-hi.

continguts generals: 

  • Els antecedents del Màrqueting Social a l’Economia Social i Solidària.
  • La construcció de la PROPOSTA de VALOR SOCIAL (PVS).
  • L’adaptació del Màrqueting al context de la COVID19: com arribar a més gent i com transmetre el teu missatge a les xarxes.
  • El foment de la intercooperació.

Continguts específics a treballar per cada entitat participant: 

  • Enumerar, analitzar i definir les diferents parts que integren la cadena de valor social del teu projecte.
  • Aplicar les eines de màrqueting segons les necessitats actuals del teu projecte.
  • Marcar fites i definir els canals prioritaris de comunicació per donar a conèixer el teu producte o servei.
  • Perfilar un cronograma d’accions a seguir.
  • Realitzar un estudi de mercat per intercooperar amb les entitats de l’ESS del teu territori.

Inscripcions aquí

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard