XXII Simposi de la Xarxa Renda Bàsica

24 novembre, 2023
25 novembre, 2023
Auditori edifici Transfronterer, Campus de Cappont

Inscripció gratuïta: https://publicalt.xeria.es/xxii_simposi_renda_basica/ca/register/Registerpage/RegistrationForm

Termini d’inscripció: 20 de novembre de 2023

Lloc: Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera i Sala de videoconferències del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida – Campus Cappont, C. de Jaume II, 67; 25001 Lleida.

Més informació: https://fundacio.udl.cat
Secretaria tècnica: fundacio@udl.cat
Secretaria científica: mariona.lladonosa@udl.cat
www.redrentabasica.org

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard