L’ONGD Alkaria organitza la primera trobada sobre cooperació i esport a Lleida

La jornada ha servit per apropar el món de l'esport com a eina pel desenvolupament i la igualtat de gènere. S'ha fet una sessió per motivar els clubs de bàsquet de la ciutat en el desenvolupament d'accions o projectes de cooperació.

Els dies 9 i 10 de febrer l’ONGD Catalana Alkaria ha organitzat la “Trobada esport i cooperació a Lleida” per parlar sobre esport i cooperació internacional. Aquesta primera trobada s’ha desenvolupat al voltant del bàsquet lleidatà, un esport tradicionalment actiu en accions solidàries.

La trobada recull el testimoni del congrés realitzat a l’INEFC de Barcelona el 2019, organitzat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, amb l’objectiu d’establir espais de trobada perquè les entitats relacionades amb el sector puguin intercanviar experiències i compartir noves sinergies de treball.

La trobada ha constat de dues jornades. La seu de la Coordinadora d’ONGD i AMS ha acollit la primera sessió on s’ha fet la presentació de la trobada amb la voluntat apropar el món de l’esport com a eina de cooperació a les ONGD de la ciutat. La segona jornada, a la seu territorial de la Federació Catalana de Bàsquet de Lleida ha acollit la ponència “Bàsquet, una eina pel desenvolupament i la igualtat” per motivar els clubs de bàsquet lleidatans en el desenvolupament d’accions o projectes de cooperació.

La trobada compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida i la col·laboració de la
Federació Catalana de Bàsquet i l’INEFC de Lleida.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard