La Fundació Antisida estrena la web del Punt Lila de Ponent

L'objectiu és poder gaudir i/o oferir unes nits segures, plaents i lliures de risc en l’àmbit de les sexualitats.

La Fundació Antisida de Lleida ha començat el curs amb l’estrena del seu nou lloc web del Punt Lila (puntlilaponent.com), amb la missió de promoure nits segures i lliures de risc en l’àmbit de les sexualitats. Aquesta espai en línia té com a objectiu proporcionar informació vital sobre els serveis que ofereix. El servei Punt Lila té com a objectiu principal permetre a les persones gaudir i oferir nits segures, plaents i lliures de risc en espais d’oci, festes i grans esdeveniments.

El Punt que realitza la Fundació Antisida en aquestes ocasions ofereix els següents recursos i suport:

  • Informació i Sensibilització: La carpa del Punt Lila proporciona materials específics relacionats amb la campanya contra les violències masclistes, sexuals i LGBTI-fòbiques, adaptats a l’àmbit local, comarcal o provincial. Aquest enfocament personalitzat permet abordar de manera efectiva les necessitats de cada municipi i espai festiu, amb l’objectiu de sensibilitzar i prevenir les violències de gènere i LGBTI.
  • Assessorament i Acompanyament: En cas d’agressió, el Punt Lila posa l’èmfasi en les necessitats i desitjos de la persona agredida. Es respecta en tot moment el seu criteri, incloent l’opció de mantenir l’anonimat i la decisió de presentar denúncia o no. Aquest enfocament respectuós proporciona un entorn segur i de suport per a aquelles persones que han estat víctimes d’agressions.

Amb el llançament del nou lloc web, la Fundació Antisida Lleida pretén fer més accessible la informació sobre el servei Punt Lila i reforçar el seu compromís amb la creació d’espais segurs i informats en l’àmbit de les sexualitats. L’esperança és que aquest servei ajudi a crear un entorn més conscient i inclusiu per a totes les persones interessades en gaudir de nits segures i lliures de risc.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard