El Consell Mixt de Cooperació aprova la proposta del Pla Director Municipal de Cooperació de Lleida

El plenari del Consell Mixt de Cooperació ha aprovat aquest dimecres la proposta del Pla Director Municipal de Cooperació de Lleida 2022-25 que es debatrà en el Ple Municipal del pròxim juliol.

El nou Pla Director es compromet amb una cooperació internacional basada en l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH), tal com assenyala l’estratègia marc catalana fixada per la Generalitat.

Cristina Cristòfol, representant de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida ha destacat l’alt nivell de debat, participació i consens que ha permès arribar al document final i confia que es pugui aprovar per una representació amplia dels grups municipals de l’Ajuntament de Lleida.

Valorem positivament el pas endavant amb l’aplicació de l’EGiBDH i el compromís polític per augmentar progressivament el pressupost anual en cooperació. Amb aquest pla director s’obre un nou escenari d’oportunitat per millorar la qualitat transformadora de les accions de cooperació i educació per la transformació social” ha afegit.

L’esborrany de la proposta l’ha elaborat una comissió tècnica formada pels tres agents de cooperació de la ciutat: Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Lleida, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida i l’Àrea de Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Lleida. A més, s’han realitzat diverses sessions participatives amb entitats i persones de la ciutat expertes de l’àmbit de la cooperació i la solidaritat, partits polítics i diferents departaments de l’Ajuntament, amb la participació de l’assessora Natàlia Navarro.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard