Arrels Sant Ignasi inaugura l’exposició “Art, emoció i inclusió” a la galeria Indecor a Lleida

Indecor col·labora amb Arrels Sant Ignasi tot cedint la seva galeria per dur a terme l’exposició “Art, Emoció, Inclusió” a càrrec dels usuaris de la Fundació i sota la direcció Chus Oteyza

Aquest dimarts 21 de juny es va inaugurar l’exposició d’Arrels Sant Ignasi “Art, emoció, inclusió” amb diferents obres elaborades pels nostres usuaris i sota la direcció de la voluntària Chus Oteyza a la Galeria Indecor (C/General Brito 23) i que estarà exposada fins al dimarts 28 de juny .

“Art, emoció Inclusió” és un projecte realitzat dintre dels programes d’Arrels Sant Ignasi amb l’objectiu de crear un espai de creativitat, cultura, oci i emocions. Amb aquest projecte els usuaris han visitat exposicions i museus així com tallers d’artistes de la ciutat, que els hi ha permès connectar-se amb una altra realitat tot trencant estereotips i permetin a aquestes persones a accedir a la cultura a través de l’art. A partir d’aquí, posteriorment, s’ha realitzat el taller i l’activitat tot tenint en compte l’exposició visitada anteriorment.

Les exposicions que han visitat han estat “El libro del artista” al Centre d’art la Panera, ‘Arte y mito. Los dioses del Prado’ al CaixaForum, ‘Planta: Chiharu Shiota’ a la Fundació Sorigué i ‘La escritura en el Museo’ al Museu de Lleida. També han col·laborat en aquest projecte l’artista Antonio Pérez Vidal i la Galeria Indecor Lleida amb Josep Ramón Segura.

L’art proporciona equilibri emocional i aquest projecte ha aconseguit estimular aspectes de la personalitat de forma terapèutica, enriquidora i gratificant.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard