Es renova el conveni entre l’Ajuntament de Lleida i la Coordinadora d’ONGD per a l’impuls del teixit associatiu solidari de Ponent

El conveni entre la Paeria i la Coordinadora d'ONGD i aMS busca potenciar el treball transversal entre els agents de cooperació, complir i aplicar el Pla Director de Cooperació i impulsar la coherència de polítiques.

La finalitat del conveni és el d’establir el marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida a la fi d’impulsar l’enfortiment organitzatiu i estructural de la Coordinadora, potenciar el treball en xarxa amb les entitats locals, treballar conjuntament per enfortir les capacitats i les sinèrgies dels agents en matèria de sensibilització al desenvolupament i avançar en l’Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).

Es tracta de treballar emmarcats en l’EpTS (Educació per a la Transformació Social), potenciant una  xarxa ciutadana participativa i solidària, englobant àmbits com la tasca de sensibilització en matèria de Drets Humans i Drets Humans de les Dones, d’educació formal i no formal, d’incidència política i de formació i capacitació de les entitats.

El document determina una partida pressupostària de 10.000 euros per a desenvolupar els objectius establerts. Entre altres, hi ha la participació en el seguiment, la consecució i la implementació del Pla Director Municipal de Cooperació (PDMC) de l’Ajuntament de Lleida 2022-2025; el treball amb altres agents solidaris de la ciutat per a la formació i sensibilització de la ciutadania sobre la realitat que envolta les relacions nord-sud; la recerca de materials i recursos educatius amb la finalitat de crear un inventari que pugui ser consultat per la ciutadania i centres educatius (Sac Solidàri); i enfortir els processos de suport a les entitats que treballin en l’àmbit de L’EpTS, mitjançant un suport estructural, assessorament tècnic al cicle del projecte, assessorament jurídic, suport informàtic i de programari adaptat a la gestió d’associacions sense ànim de lucre.

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard