[afev] Convocatòria per a Tècnic/a de Mentoria a Lleida

L'AFEV és una delegació d’una entitat francesa establerta a Catalunya des de fa 13 anys. La seva missió és la mobilització d'estudiants voluntaris/àries per a la seva col·laboració en accions de solidaritat, en particular en territoris amb majors índexs de pobresa.

Inici convocatòria
21 octubre, 2021
Fi convocatòria
31 octubre, 2021
Organisme Otorgant

afev | Voluntariat Social Universitari

Degut al creixement de l’entitat, cerquem una persona Tècnica de Mentoria per incorporar-se a l’entitat per tal d’implementar i desenvolupar el projecte enTàndem a la província de Lleida.

Veure Oferta de feina.

S’ofereix:
– Contractació laboral de 20 hores setmanals durant 9 mesos (amb possibilitat de pròrroga).
– Data prevista d’incorporació: 15/11/2021
– Sou brut mensual aproximat (12 pagues): segons conveni Afev.
– Lloc de feina: Lleida.
– Avantatges: flexibilitat horària, 7 setmanes de vacances l’any així com altres avantatges socials.

Contacte:
Feu-nos arribar una carta de motivació i el vostre currículum a: administracio@afev.org
Data límit de recepció de currículums: 31 octubre de 2021

Butlletí electrònic

Rep tota l’actualitat i informació d’interès directament a la teva bústia de correu electrònic. Periòdicament rebràs un altre punt de vista sobre la realitat social que vivim totes i tots.

Responsable del tractament: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA Finalitat del tractament: Mantenir una relació amb l’Usuari i enviar el butlletí de notícies. Legitimació del tractament: Consentiment de l’interessat/da. Conservació de les dades: Es conservaran durant el temps que hi hagi un interès mutu o durant el temps que sigui necessari per al compliment d’obligacions legals. Destinataris: COORDINADORA DE ONGD I ALTRES MOVIMENTS SOLIDARIS DE LLEIDA i prestadors de serveis o col·laboradors. Drets: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dades de contacte per exercir els teus drets: participa@coordinadora-ongd-lleida.cat Informació addicional: Podeu trobar més informació a la nostra Política de Privacitat.

La Coordinadora

La Coordinadora és una agrupació que reuneix entitats conegudes com a ONGD i altres Moviments Solidaris presents a Lleida que treballen en cooperació i solidaritat internacional amb les persones i pobles empobrits del planeta, i que expressen el desig i la voluntat de promoure l’acció conjunta de cara als objectius que els són comuns.

AMB EL SUPORT

I LA COL·LABORACÓ

Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida

By midgard